Категория 'Новини'

Преустановяване на mail @ playtime.bg


Posted by:

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че считано от 08.08.2015 г. Плейтайм ЕООД спира подръжката на безплатната имейл услуга username@playtime.bg
Моля, считайте настоящото за едномесечно предизвестие и използвайте оставащото време, за да прехвърлите информацията си, тъй като след упоменатата дата това вече няма да е възможно.

Поздрави,

Екипът на ПлейтаймВиж още →

Профилактика на 04.04.2014 г.


Posted by:

Профилактика на 04.04.2014 г.

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че на 04.04.2014 г. (петък) в интервала от 02:00 до 09:00 часа ще бъде извършена планирана профилактика на опорната ни мрежа.
Предварително се извиняваме за създаденото неудобство.Виж още →

3 месеца безплатна телевизия!


Posted by:

3 месеца безплатна телевизия!

Скъпи клиенти,

По случай предстоящите Коледни и Новогодишни празници сме подготвили за всички вас специално предложение – 3 месеца безплатна телевизия.

А с какво нашата телевизия е по-добра от останалите ли? Това са множеството безплатните екстри, които тя предлага – “Моите записи”, “ТВ Архив”, “Каталог с филми и музика”, Информация за програмата в реално време, Подредба на каналите, Безплатни HD и денонощни канали за възрастни.

И ако всичко това не е ...Виж още →

Ново – Mezzo Live HD безплатно за клиентите на PlayTime


Posted by:

Ново – Mezzo Live HD безплатно за клиентите на PlayTime

Скъпи приятели,

Водени от стремежа да задоволим Вашите желания, се радваме да Ви съобщим, че всеки един от Вас, който предпочете нашата цифрова телевизия получава безплатно към пакета си програмата Mezzo Live HD. Нейният High Definiton формат ще Ви осигури още по-голяма наслада от кристалната картина и звук.

Радваме се, че успяхме да осигурим за Вас най-атрактивните, предпочитани и търсени телевизионни канали. Всичко това придружено от безплатните екстри на “Мойте записи”, богатия ...Виж още →
Page 1 of 12 12345...»