Новини

Плейтайм – Вашият интернет доставчик

Posted by:

От 15.04.2007 г. новата търговска марка, под която ще предлагаме услугата достъп до интернет се нарича ПЛЕЙТАЙМ (PLAYTIME).
Надеждността на услугата и гарантирането на декларираните скорости са сред основните ни приоритети вече 5 години, през които се доказахме на пазара за доставка на Интернет.
Като едни от първите партньори и дистрибутори на „HomeLan”, ние от т.нар. район „Дондуков” натрупахме опит в осигуряването на едно наистина добро обслужване за Вас, нашите клиенти. Сега, 5 години по-късно, с ръка на пулса на пазара, ние решихме, че можем да продължим сами напред и създадохме една изцяло нова услуга, която ще ни позволи да отговорим по-гъвкаво на Вашите нужди.
Считано от 15.04.2007 г. след дългогодишно и успешно сътрудничество с „Хоумлан” АД, „Плейтайм” ЕООД прекрати дистрибутирането на услугите на „Хоумлан” в район „Дондуков”. Ние не гледаме на това като на един завършек, а по-скоро като на едно ново начало. Надяваме се да останем Вашият предпочитан интернет доставчик, както и досега.
Въвеждането на по-ниски цени, като запазваме същите скорости и качество на обслужването, е една от първите ни стъпки в посока по-позитивното развитие на услугите ни. Създадохме и денонощен телефонен център за обслужване на настоящи и бъдещи клиенти с идеята да сме по-близо до Вас по всяко време на денонощието. Служителите, отговарящи на безплатния телефон 0800 11 344 ще се погрижат за всички ваши въпроси и проблеми без значение от времето, по което ще ги потърсите. Обещаваме Ви, че през 2007 г. можете да очаквате нови и още по-интересни предложения от „Плейтайм” – Вашият интернет доставчик.

0

Добави коментар