Антивирусен софтуер Nod32

ЗА ДОМА:

 

Nod32 Antivirus 6

ESET NOD32 Antivirus 6 – Мощен и бърз лицензиран софтуер, подходящ за домашно ползване. Програмата елиминира всички видове интернет заплахи и разполага с различни видове защити. Препоръчва се ако желаете личната информация на компютъра Ви да бъде съхранена. Докато притежавате валиден продуктов лиценз, програмата се ъпдейтва автоматично. Повече подробности може да намерите тук.
Aко желаете да закупите продукта, моля свържете се с нас. Месечна цена на лиценза, валиден за 1 компютър – 3.90 лв.


 

ESET Smart Security 6

ESET Smart Security 6 – Високо ниво и комплексно решение за сигурност, придружено от иновативната система против кражба на лаптоп (следене на местоположение, следене активността на лаптопа и др.)! Предпазете се от кражба на лични данни, от злоупотреба с Вашите пароли за онлайн банкиране и кредитни карти, останете невидими за другите потребители на публични Wi-Fi мрежи, предотвратете неоторизираното копиране на личните Ви данни на външни устройства. Защитете децата си с опцията за блокиране на над 20 категории сайтове и добавете допълнителни такива към черни списъци, ако се наложи. Софтуерът притежава над 150 опции за финна настройка. Повече информация за продукта може да намерите тук.
Ако желаете да го закупите – моля, свържете се с нас и ние ще Ви направим индивидуална оферта, в зависимост от броя лицензи и техния срок.


 

ESET Mobile Security

ESET Mobile Security 6 – Всепризната защита за смартфони и таблети с вградени антиспам, firewall и система против кражба – за да пази информацията ви, където и да сте! Софтуерът е съвместим с версиите на Android OS, Windows Mobile и Symbian. Основни характеристики:
– Защита от заплахи – всички приложения, файлове, папки и SD памет са непрекъснато сканирани за нововъзникващи заплахи, включително и скритите файлове и процеси.
– SMS/MMS Антиспам – определете доверените контакти чрез персонализирани черни и бели списъци или просто блокирайте съобщенията от непознати номера.
– Блокиране на разговорите – блокирайте нежеланите разговори в двете посоки – входящи и изходящи. Това е мощен инструмент, особено подходящ за родители, които контролират сметките на децата си.
– Система за защита от крадци – С опцията за отдалечено заключване Вие може да блокирате телефона си, за да предотвратите неразрешен достъп до вашите данни. Чрез GPS локализация пък може да локализирате Вашия изгубен или откраднат телефон чрез отдалечена команда (достъпно само за Android OS). Отдалечено изтриване – като последна стъпка на защитата на вашата информация можете да изтриете цялата информация, съхранявана на телефона ви, чрез SMS команда. Изтриването премахва всички ваши контакти, съобщения и съдържание на картата за памет.
Повече информация за продукта може да намерите тук
Ако желаете да закупите лиценз, може лесно да го направите като се свържете с нас. Цена за едногодишен абонамент – 29.24 лв.


 

ЗА БИЗНЕСА:

 

ESET Endpoint Security

ESET Endpoint Security – Пълна защита на крайните устройства на компанията, съчетаваща доказана технология за антивирус и анти шпионски софтуер с вградена защитна стена, уеб контрол и усъвършенстван инструмент за отдалечена администрация. Филтрирайте имейл трафика с мощно решение за защита от спам. Защитете информацията на компанията си от пробив в мрежата с двупосочна защитна стена. Предотвратете свързването на неоторизирани устройства като USB памети, дискове и т.н. към мрежата на компанията. Ограничете достъпа до уеб сайтове по категория. Централизирано управление от едно място и дистанционна инсталация на множество крайни станции наведнъж. Повече за продукта и множествово му функционалности може да намерите тук
Ако желаете да закупите софтуера, моля свържете се с нас, за да изготвим конкретна оферта според броя лицензи и тяхната продължителност.


 

Нетерра

ESET Endpoint Antivirus – Защитете важните корпоративни данни на всеки компютър едновременно с доказаната технология за засичане на заплахи, на която се доверяват над 100 милиона потребителя. Защита от вируси и шпионски софтуер без значение от размера на компанията – съчетание на подобрени технологии и функционалности като облачни технологии за сканиране, управление на устройства и отдалечено администриране на клиенти. Доверете се на решение, което оказва минимално влияние върху работата на системата и позволява пълна персонализация. Управлявайте сигурността на цялата мрежа и всяко устройство по отделно от едно място. На ваше разположение са множество опции за персонализация и статистика.Филтрирайте имейл трафика с мощно решение за защита от спам. Използвайте функцията за управление на сигурността на устройствата, за да предотвратите употребата на неоторизирани USB флаш памети и дискове. Още детайлта информация за останалите опции на продукта може да намерите тук
Ако желаете да закупите софтуера, моля свържете се с нас, за да изготвим конкретна оферта според броя лицензи и тяхната продължителност.


 

ESET Mail Security

ESET Mail Security за Linux / BSD / Solaris – ESET Mail Security предоставя на Linux, BSD & Solaris базираните пощенски сървъри ефективна защита от познати и нововъзникващи форми на малуер, включително вируси, червеи, троянски коне и други интернет заплахи. С решението на ESET, инсталирано на UNIX-базиран сървър, ИТ мениджърите вече не трябва да избират между сигурност и добро представяне. Прозрачно сканиране на всички входящи и изходящи POP3, SMTP и IMAP трафик за вируси, червеи, шпионски софтуер и други интернет заплахи. Лесно за управление – интуитивният уеб-базиран интерфейс на администрацията позволява бърза и лесна конфигурация, администрация и управление на лицензите от един сървър.
Повече детайли може да откриете тук
Ако желаете да закупите софтуера – моля свържете се с нас, за да уточним подробностите.


 

ESET File Security

ESET File Security за Linux / BSD / Solaris – Защитере вашия Linux, BSD и Solaris файлови сървъри с ESET File Security – защита в реално време от познати и нововъзникващи заплахи. С ESET никога няма да ви се налага да избирате между сигурност и бързина на работа.
Основни характеристики:
– Скенер по желание – сканира избраните директории или устройства чрез команда или може да се настрои за перодично сканиране.
– Скенер при достъп – наблюдава всички файлове, използвани от операционната система или приложенията в реално време.
– Централизирано управление – ESET Remote Administrator позволява да управлявате и променяте настройките за сигурност на терминалите и сървърите във вашата мрежа от една единствена конзола.

Основни предимства:
– Защита от непознатото – всепризнатата сканираща машина на ESET – ThreatSense® ефективно спира както познати, така и нововъзникващи заплахи още в момента на появяването им.
– Стабилност и ефективност – благодарение на оптимизирания демон и на интелигентната техника за частично сканиране.
– Лесен за управление – чрез интуитивен уеб-базиран интерфейс.
– Малки пакети с актуализации – оптимизираната сканираща машина намалява размера на пакетите с актуализации и цялостното натоварване на системата.
– Широкоплатформена поддръжка – поддържаните платформи сега са Solaris™ 10, NetBSD® 4, FreeBSD® 5, 6 и 7, Linux® Kernel 2.2, 2.4 и 2.6.
Повече детайли може да откриете тук
Ако желаете да закупите софтуера – моля свържете се с нас, за да получите персонална оферта, която да отговаря на Вашите потребности.


 

ESET Gateway Security

ESET Gateway Security за Linux / BSD / Solaris – ESET Gateway Security защитава HTTP и FTP gateways от познати и нововъзникващи вируси, червеи, троянски коне, шпионски софтуер, спам и други интернет заплахи. За системи с голям мрежови трафик ESET Gateway Security предлага малко влияние върху системата и бърз отговор, което позволява те да работят на пълни обороти.
Основни характеристики:
– Автоматична двупосочна защита – автоматично сканиране на целия входящ и изходящ HTTP и FTP трафик за следи от познат и нов зловреден софтуер.
– Защита от непознатото – сканиращата машина ThreatSense® на ESET ефикасно спира познати и непознати заплахи, когато се появят.
– Стабилност и ефективност – благодарение на оптимизирания демон и на интелигентната техника за частично сканиране.
– Лесен за управление – чрез интуитивен уеб-базиран интерфейс.
– Малки пакети с актуализации – оптимизираната сканираща машина намалява размера на пакетите с актуализации и цялостното натоварване на системата.

Основни предимства:
– Централизирано управление – ESET Remote Administrator улеснява управлението на продуктите за сигурност върху терминалите и сървърите в големи мрежи.
– Proxy интеграция – ESET Gateway Security предлага безпроблемно сканиране за зловреден софтуер, за да пази Gateway, използвайки SafeSquid Internet proxy.
– Предефинирани действия – определяне на действия, които да се извършат на база резултата от скенера. Например блокиране на инфектирания файл и поставяне на предефинирана уеб страница.
– Широка персонализация – параметрите на скенера на ESET се настройват с глобални правила, които могат да бъдат модифицирани със специфични такива, според IP адреса.
Повече детайли може да откриете тук
Ако желаете да закупите софтуера – моля свържете се с нас, за да получите персонална оферта, която да отговаря на Вашите потребности.