Новини

3 месеца безплатна телевизия!

Posted by:

3 месеца безплатна телевизия!

Скъпи клиенти,

По случай предстоящите Коледни и Новогодишни празници сме подготвили за всички вас специално предложение – 3 месеца безплатна телевизия.

А с какво нашата телевизия е по-добра от останалите ли? Това са множеството безплатните екстри, които тя предлага – “Моите записи”, “ТВ Архив”, “Каталог с филми и музика”, Информация за програмата в реално време, Подредба на каналите, Безплатни HD и денонощни канали за възрастни.

И ако всичко това не е достатъчно – добавили сме ежемесечна отстъпка при пакетирането с избрана интернет услуга, както и 1 месец безплатно изкушение с хитовите филмови канали – HBO, HBO Comedy, Cinemax и Cinemax2.

Нека не обръщаме внимание на предстоящите студените зимни дни и позволим те да бъдат изместени от домашния уют и забавления на топло пред телевизора. Ето защо, за да се убедите сами в предимствата и качеството на Playtime TV, ние ви даваме възможността да гледате цифровата ни телевизия 3 безплатни месеца.

Промоцията важи за нови клиенти на пакетна услуга при подписване на договор. Може да избирате между всичките ни варианти на Интернет услуги и Телевизионни пакети. Телевизията е безплатна през първите 3 месеца на договора!

0

Добави коментар